Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفدهمین جشن سینمایی - تلویزیونی دنیای تصویر (حافظ) ساعت 21 شنبه 21 مرداد 1396 آغاز شد و با معرفی برگزیدگان در بخش های مختلف ساعتی پیش (ساعت 1:15 بامداد) در تالار وزارت کشور به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار "عصرایران" این مراسم با یک ساعت تاخیر و با یادی از شهید محسن حججی و مرحوم علی معلم آغاز شد. نخستین بخش مراسم اجرای زنده موسیقی توسط رضا یزدانی بود و پس از دقایقی امید معلم، فرزند علی معلم با بیان نکاتی یاد پدرش را گرامی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس از آن مهران مدیری به عنوان مجری مراسم روی سن آمد. این نخستین جشن حافظ پس از درگذشت علی معلم ، تهیه کننده و منتقد سینمای ایران و بنیانگذار جشن حافظ بود.

اما در ادامه به جوایزی (تندیس حافظ) که در این جشن اهدا شد اشاره می شود:

تندیس حافظ ویژه علی معلم: برای اصغر فرهادی

تندیس حافظ یک عمر دستاورد نوشتاری: برای شهرام جعفری نژاد

تندیس حافظ بهترین مستند: برای مستند "دیپلماسی شکست ناپذیرآقای نادری"

تندیس حافظ بهترین فیلمنامه تلویزیونی: سریال "لیسانسه ها" برای سروش صحت و ایمان صفایی

تندیس حافظ ویژه هیأت داوران: برای محمدرضا گلزار به خاطر نقش آفرینی در سریال "عاشقانه" و فیلم سینمایی "سلام بمبئی"

تندیس حافظ بهترین بازیگر زن کمدی: سیما تیرانداز برای سریال "پادری"

تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد کمدی: هوتن شکیبا برای سریال "لیسانسه ها"

تندیس حافظ بهترین بازیگر زن درام تلویزیونی: ساره بیات برای سریال "عاشقانه"

تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد درام تلویزیونی: هومن سیدی برای سریال "عاشقانه"

تندیس حافظ بهترین کارگردان سریال: منوچهر هادی برای سریال "عاشقانه"

تندیس حافظ بهترین مجموعه تلویزیونی: رضا جودی تهیه‌کننده "لیسانسه‌ها"

تندیس حافظ بهترین چهره تلویزیونی: احسان علیخانی مجری برنامه "ماه عسل"

تندیس دوم بهترین چهره تلویزیونی: مهران مدیری مجری برنامه "دورهمی"

نشان ویژه عباس کیارستمی: برای رضا درمیشیان کارگردان فیلم "لانتوری"

تندیس حافظ بهترین موسیقی متن: کیهان کلهر برای فیلم "لانتوری"

تندیس حافظ بهترین تندیس دستاورد هنری: عبدالله اسکندری برای گریم فیلم "لانتوری"

تندیس حافظ بهترین ترانه تیتراژ: سالار عقیلی برای سریال معمای شاه

تندیس حافظ بهترین تدوین فیلم: سجاد پهلوان زاده برای فیلم "ماجرای نیمروز"

تندیس حافظ بهترین فیلمبرداری: هومن بهمنش برای فیلم "اژدها وارد می‌شود"

تندیس حافظ بهترین فیلمنامه: رضا عطاران برای فیلمنامه "دراکولا"

تندیس دوم بهترین فیلمنامه: نرگس آبیار برای فیلمنامه "نفس"

تندیس حافظ بهترین بازیگر زن فیلم: فاطمه معتمدآریا برای فیلم "آباجان"

تندیس دوم بهترین بازیگر زن فیلم: الناز شاکردوست برای فیلم "مبارک"

تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد فیلم: جواد عزتی برای فیلم "ماجرای نیمروز"

تندیس دوم بازیگر مرد فیلم: شهاب حسینی برای فیلم "فروشنده"

تندیس سوم بازیگر مرد فیلم: نوید محمدزاده برای فیلم "لانتوری"

تندیس حافظ بهترین کارگردانی فیلم: محمد حسین مهدویان برای فیلم "ماجرای نیمروز"

تندیس حافظ بهترین فیلم: اصغر فرهادی و الکساندر ماله‌گی برای "فروشنده"

بزرگداشت ویژه : تندیس حافظ برای محمدعلی کشاورز

حاشیه ها :

- تاخیر طولانی در آغاز مراسم های این چنینی دیگر تبدیل به عادت و رسم دیرین ایرانی ها شده است.

- یاد مرحوم علی معلم در تک تک لحظات و ثانیه های مراسم وجود داشت و تمام کسانی که برای اهدا یا دریافت جایزه روی سن حاضر می شدند یاد آن مرحوم را گرامی داشتند.

- نخستین جایزه ویژه علی معلم به اصغر فرهادی اهدا شد که به دلیل حضور فرهادی در اسپانیا برای ساخت فیلم جدیدش، او با ارسال یک پیام تصویری یاد علی معلم را گرامی داشت. جایزه فرهادی را ساره بیات از دستان آذر معماریان، همسرعلی معلم دریافت کرد.

- احسان علیخانی پس از دریافت جایزه خود به عنوان چهره برگزیده تلویزیونی با یادی از شجاعت شهید محسن حججی جایزه اش را به خانواده آن شهید اهدا کرد.

- جایزه ای که محمدرضا گلزار در جشن حافظ گرفت نخستین جایزه دوران حرفه ای او در بازیگری است.

- محمدعلی کشاورز، پیشکسوت بازیگری کشورمان علی رغم کهولت سن و مشکلات جسمی تا پایان مراسم در سالن وزارت کشور حضور داشت. حضور چهره های مطرحی چون کیهان کلهر که در مراسم های این چنینی حاضر نمی شود تا پایان مراسم نیز از دیگر نکات جالب توجه بود.

- شهرام جعفری نژاد، منتقد سینما و از دوستان نزدیک علی معلم، با بیان خاطراتی همراه با بغض از دوران گذشته با آن مرحوم دقایقی جو تلخی را در سالن ایجاد کرد که پس از آن مهران مدیری از حاضران خواست به خاطر شادی روح علی معلم و اینکه او دوست ندارد ما غمگین باشیم حال و هوای مراسم را عوض کنند.

- بزرگداشت محمدعلی کشاورز با حضور جمشید مشایخی از دیگر بخش های جذاب مراسم جشن هفدهم بود.

- سه خواننده در سبک های مختلف به اجرای زنده پرداختند؛ رضا یزدانی در سبک راک، سالار عقیلی در سبک موسیقی کلاسیک ایرانی و مهدی جهانی در سبک موسیقی پاپ در این جشن برای حاضران برنامه زنده اجرا کردند.

- از نکات جالب جشن هفدهم، توجه ویژه هیات داوران به دو سریال "لیسانسه ها" از محصولات تلویزیون و سریال "عاشقانه" از محصولات شبکه نمایش خانگی بود.

- آذر معماریان، همسر مرحوم علی معلم نیز مدیریت برگزاری این دوره جشن را برعهده داشت که طراحی و کیفیت بالای مراسم (به جز تاخیر ابتدایی) باعث شد تا مهمانان جشن از او نیز تقدیر کنند.

- حضور علاقه مندان چهره های مطرح سینمایی برای گرفتن عکس یادگاری و سلفی نیز در ابتدای مراسم باعث شلوغی و بی نظمی عجیبی در راهروهای ورودی سالن شده بود.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۷۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین سریال‌های کره‌ای در ژانر ماورائی؛ از «ورطه» تا «جهنم»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سریال‌های فانتزی کره‌ای عمدتا به خاطر تمرکز بر روی موضوعات عاشقانه‌ها شناخته می‌شوند، اما این قطعا تنها جنبه‌ی این ژانر نیست. در واقع، بسیاری از این سریال‌ها علاوه بر مضامین عاشقانه، به ژانر وحشت هم سر می‌زنند، عمیقاً در تاریخ و اساطیر کره غرق می‌شوند، و موقعیت‌های کمدی درجه‌یکی خلق می‌کنند.

به گزارش فرادید؛ برخی از این سریال‌ها نیز با افزودن عناصر فراطبیعی به داستان‌های جنایی، سریال‌هایی پلیسی با چاشنی فانتزی پدید آورده‌اند که تماشای آن‌ها واقعا لذت‌بخش است.

دراین جا فهرستی از بهترین سریال‌های ماورائی و فانتزی کره‌ای را با مضامین و ژانرهای گوناگون ملاحظه می‌کنید.

هتل دل لونا (Hotel Del Luna) (۲۰۱۹)

مالک هتل دل لونا، جانگ مان-وول، به خاطر اشتباهاتی که در گذشته مرتکب شده، ۱۳۰۰ سال است که این هتل را اداره می‌کند. او شخصیتی منزوی، متغیر و عصبانی دارد. از طرف دیگر، گو چان-سونگ، پسر انسانی است که به واسطه معامله‌ای که یک موجود ماورائی ۲۱ سال پیش با پدرش انجام داده، مجبور می‌شود مدیر هتل دل لونا شود. این سریال یکی از بهترین سریال‌های فانتزی است که با فضاسازی تاریک و کمدی‌اش، خود را از دیگر سریال‌های کمدی رمانتیک متمایز می‌کند. با وجود بار دراماتیک، هتل دل لونا رویکردی مفرح و بانشاط دارد که باعث می‌شود برای اکثر بینندگان جذاب باشد. بخش سرگرم‌کننده هتل دل لونا این است که تنها یک فرد زنده به عنوان مدیر کل در آنجا کار می‌کند، اما همه افراد دیگر هتل، از جمله مالک و تمام مهمانان، مرده هستند. این موضوع به سریال فرصت می‌دهد تا با حضور بازیگران مهمان جذاب که نقش ارواح مختلف را بازی می‌کنند، هر روز شاهد ورود و خروج مهمانان متفاوتی در هتل باشد.

بولگاسال؛ ارواح نامیرا Bulgasal: Immortal Souls (۲۰۲۱)

یکی دیگر از مدعیان عنوان بهترین سریال ماوراءالطبیعه کره‌ای این سریال فانتزی تاریک با موضوع انتقام است. دان هوال، افسر نظامی دوره جوسئون، نفرین شده که یک بولگاسال باشد؛ موجودی خون‌آشام و جاودانه. او که ۶۰۰ سال است به دنبال انتقام است، رابطه‌ای پرتنش با زنی به نام مین سانگ-وون برقرار می‌کند که او نیز پس از یک رویداد غم‌انگیز، پس از ۶۰۰ سال، جاودانگی خود را از دست داده است. سریال بولگاسال با آشکارسازی راز زندگی‌های گذشته و حال این دو شخصیت، به طرز ماهرانه‌ای عناصر هیجان‌انگیز و فانتزی را در یک درام تاریخی الهام‌گرفته از وقایع واقعی ترکیب می‌کند. این سریال همچنین به خاطر طراحی صحنه‌ی خیره‌کننده، دنیای اسطوره‌ای جذاب و احترام به تاریخ کره، مورد تحسین منتقدان قرار گرفت.

عازم جهنم (۲۰۲۱) Hellbound

«عازم جهنم» کمی به سمت ژانر وحشت تمایل پیدا می‌کند، زیرا بر روی زنده شدن هیولاهایی از دل افسانه‌های شهری تمرکز دارد. با این حال، این سریال همچنین جنبه‌های فانتزی بسیار واضحی در داستان ماوراءالطبیعه خود دارد. در این مجموعه، موجوداتی به دنیای واقعی می‌آیند و در ظاهر قضاوت الهی را بر گناهکاران اعمال می‌کنند. به زودی، در سراسر کره، کلیساها شروع به پرستش این شیاطین می‌کنند و ادعا می‌کنند که خدا آن‌ها را برای کشاندن گناهکاران به جهنم فرستاده است و موعظه می‌کنند که هر کسی که می‌میرد گناه کرده است و سزاوار آن است. با این حال، زمانی که هیولاها برای کشتن یک نوزاد اقدام می‌کنند، این اید زیر سوال می‌رود.

بار مرموز سانگاب (۲۰۲۰) Mystic Pop-up Bar

بار مرموز یکی از بهترین سریال‌های کره‌ای در سال ۲۰۲۰ بود و داستان یک فروشگاه را روایت می‌کرد که کارمندان آن توانایی‌ها و داستان‌های منحصر به فردی دارند. صاحب این بار، وول-جو زنی است که به خاطر اشتباهاتی که در گذشته مرتکب شده، به مدت ۵۰۰ سال در قلمرو زندگان نفرین شده است تا به مردم و ارواح در حل کینه‌ها و عقده‌هایشان کمک کند. در کنار او، هان کانگ کارمند پاره‌وقت حضور دارد که به دلیل توانایی‌اش در وادار کردن مردم به اعتراف احساساتشان تنها با یک لمس، به عنوان یک «طردشده» شناخته می‌شود. همچنین نامزد سابق زن نفرین‌شده، یعنی ولیعهد یی-هون، به عنوان مدیر در آنجا کار می‌کند.

به خاطر مقدمه منحصر به فرد و عناصر کمدی و دراماتیک، بار مرموز قطعا در بین بهترین سریال‌های ماوراءالطبیعه کره‌ای قرار می‌گیرد.

افسانه نه دم (۲۰۲۰) Tale Of The Nine Tailed

افسانه نه دم یکی از چندین سریال فانتزی کره‌ای است که داستان Gumiho را روایت می‌کند؛ موجودی از افسانه‌های کره‌ای که در اصل یک روباه است و در بیشتر داستان‌ها به زنی زیبا تبدیل می‌شود که مردان را اغوا می‌کند و فقط کبد یا قلب آنها را می‌خورد. با این حال، در اکثر درام‌های کره‌ای این ماجرا اغلب تغییر می‌کند و بیشتر به یک داستان عاشقانه بین Gumiho و انسانی که ملاقات می‌کند تبدیل می‌شود. اما این سریال جنسیت Gumiho را نیز تغییر می‌دهد و او را به یک روح نگهبان ۱۰۰۰ ساله سابق تبدیل می‌کند که اکنون در شهر زندگی می‌کند.

او به عنوان عضوی از اداره مهاجرت دنیای پس از مرگ کار می‌کند که از رودخانه سامدو محافظت می‌کند و برای از بین بردن موجودات ماوراءالطبیعه‌ای که دنیا را تهدید می‌کنند، فعالیت می‌کند. شریک او Gumiho دیگری به نام Goo Shin-joo است که دامپزشک است. این یک داستان عاشقانه در مورد دو عاشق قدیمی است که در طول زمان سعی در برقراری ارتباط مجدد داشته‌اند، زیرا یکی از آنها برای نجات جان دیگری در گذشته جان خود را فدا کرده است.

پادشاه؛ سلطنت ابدی (۲۰۲۰) The King: Eternal Monarch

«پادشاه: سلطنت ابدی» در دو دنیای موازی اتفاق می‌افتد. در کودکی، شاهزاده لی جی-هون شاهد قتل پدرش توسط عمویش است. سال‌ها بعد، او که حالا پادشاه شده، دروازه‌ای به دنیای موازی را کشف می‌کند که عمویش به آنجا فرار کرده است. با ورود به این دنیای موازی، پادشاه با زنی کارآگاه به نام جونگ ته-ئول آشنا می‌شود که کلید کشف راز دوران کودکی آسیب‌دیده اوست. آن‌ها با هم سعی می‌کنند تا نقشه عموی جی-هون برای تصرف هر دو دنیا را متوقف کنند.

این سریال که اقتباسی مدرن و عالی از یک افسانه کره‌ای کلاسیک است، بسیار موفق و مورد تحسین منتقدان بود و در نهایت در جوایز درام SBS در سال ۲۰۲۰، جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد در یک مینی‌سریال فانتزی/ عاشقانه را برای لی مین هو به ارمغان آورد و در مجموع هفت نامزدی دریافت کرد.

وقایع‌نامه آرسدال (۲۰۱۹) Arthdal Chronicles

«وقایع‌نامه آرسدال» در سرزمینی افسانه‌ای اتفاق می‌افتد و بر این موضوع تمرکز دارد که چگونه سرنوشت افرادی خاص، آینده این سرزمین را رقم خواهد زد. این شخصیت‌ها شامل تاگون، پسر ارشد رهبر اتحاد آرسدال، دوقلوهای ایون-سو و سایا و دانشمند جنگجو ته آل-ها هستند که او نیز دختر رئیس قبیله هی است.

از طریق زندگی آنها، وقایع‌نامه آرسدال تصویری از عصر برنز را ترسیم می‌کند که توسط درام سیاسی، علایق عاشقانه و جلوه‌های بصری بی‌نظیر هدایت می‌شود. وقایع‌نامه آرسدال برای تماشاگرانی که به دنبال یک درام حماسی، پر از اکشن و با کیفیت خوب هستند، یکی از بهترین‌ها است. با وجود اینکه این سریال در کره جنوبی از نظر بینندگان به اندازه کافی موفق نبود، اما در آمریکا عملکرد خوبی داشت. این سریال همچنین جایزه بهترین بازیگر مرد را برای جانگ دونگ-گون در جوایز هنرمندان آسیا به ارمغان آورد.

پرونده‌های پرستار مدرسه (۲۰۲۰) The School Nurse Files

«پرستار مدرسه» بدون شک یکی از بهترین سریال‌های ماوراءالطبیعه کره‌ای است. این سریال دنیایی را به تصویر می‌کشد که در آن احساسات، ارواح و خواسته‌های انسانی به شکل «ژله» وجود دارند و برخی از آن‌ها بی‌خطر و برخی دیگر خطرناک هستند.

آن اون-یانگ، پرستار مدرسه‌ای است که توانایی دیدن و برقراری ارتباط با این «ژله»ها را دارد. او به یک مدرسه جدید منتقل می‌شود که به نظر می‌رسد تحت تاثیر اتفاقات مرموزی قرار گرفته است. در ادامه، با هونگ این-پیو، مردی که دارای میدان انرژی‌ای است که از او در برابر «ژله»ها محافظت می‌کند، آشنا می‌شود. او هم در همان مدرسه تدریس می‌کند.

«پرستار مدرسه» یک کمدی-فانتزی کره‌ای با فضایی مفرح و طنزآلود است که در آن این دو نفر با هم همکاری می‌کنند تا پرونده‌های عجیب و غریبی که در مدرسه رخ می‌دهد را حل کنند. این سریال با ارائه‌ی معماهای سرگرم‌کننده در کنار یک راز کلی، تجربه‌ی جذابی را برای مخاطبان رقم می‌زند.

کیمیای ارواح (۲۰۲۲) Alchemy of Souls

این سریال در کشور خیالی Daeho جریان دارد و داستان یک طلسم ممنوعه را روایت می‌کند که قدرت جابه‌جایی جان‌ها بین بدن‌ها را دارد. داستان زمانی آغاز می‌شود که روح یک قاتل زن نخبه به نام ناکسو در بدن ضعیف‌تر زنی به نام مو-دوک گرفتار می‌شود. در بدن مو-دوک، ناکسو خدمتکار یک نجیب‌زاده به نام جانگ اوک می‌شود، به او مهارت‌های رزمی خود را می‌آموزد و این دو عاشق یکدیگر می‌شوند. این سریال علاوه بر داستان‌های پیچیده‌اش، به دلیل اکشن و جلوه‌های ویژه درجه‌یک یکی ازبهترین فانتزی‌های کره‌ای است. این سریال همچنین به خاطر داستان و بازیگران خود مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و جوایز متعددی را از آن خود کرد.

باز کردن قفل رئیسم (۲۰۲۲) Unlock My Boss

این یکی از جدیدترین و عجیب‌ترین سریال‌های کره‌ای با ژانر ماوراءالطبیعه است. ایده‌ی کلی داستان بسیار ساده است: روح مدیرعامل یک شرکت فناوری در داخل یک تلفن همراه گیر کرده است! شاید با شنیدن این موضوع فکر کنید که با سریالی عجیب و غریب طرف هستید و حق هم دارید! با این حال، علی‌رغم این داستان عجیب، «باز کردن قفل رئیسم» دارای خط داستانی منسجمی است و بازی پارک سانگ-وونگ در نقش کیم سئون-جو (همان رئیس گیر افتاده) یکی از نکات مثبت قابل توجه آن به شمار می‌رود.

داستان از جایی شروع می‌شود که پارک سئونگ، یک بیکار به دنبال شغل، گوشی تلفن همراه کیم سئون-جو را پیدا می‌کند و این دو درگیر ماجراهایی باورنکردنی می‌شوند. در حالی که پارک وظایف کیم را انجام می‌دهد، هدف نهایی او دریافت ۱۰ میلیارد وون از ثروت این کارآفرینِ درگذشته است.

تسخیر شده (۲۰۱۹) Possessed

سریال «تسخیر شده» با معرفی هوانگ دائه-دو، یک قاتل زنجیره‌ای بی‌رحم شروع می‌شود. او پس از کشتن ۳۰ نفر دستگیر و به سرعت اعدام می‌شود. اما ۲۰ سال بعد، نیروی شرور جدیدی ظهور می‌کند که همان هوانگ دائه-دو است که از مرگ بازگشته.

داستان حول محور کانگ پیل-سونگ، کارآگاه جنایی، و هونگ سئو-جونگ، زن جوانی که توانایی دیدن و صحبت با مردگان را دارد، می‌چرخد. زندگی آنها زمانی به هم گره می‌خورد که برای متوقف کردن یک سری قتل‌های غیرعادی با هم متحد می‌شوند.

این سریال صحنه‌های خشن و لحظات دلهره‌آور زیادی دارد و مناسب افراد حساس نیست. با وجود یک قاتل تسخیرشده که آزادانه پرسه می‌زند، شباهت‌هایی به فیلم‌های اسلشر دارد، اما در عین حال صحنه‌های عاشقانه‌ای را نیز در خود جای داده است که برای طرفداران سریال‌های کره‌ای بسیار جذاب است.

ورطه (۲۰۱۹) (Abyss)

این سریال با روایت سرگذشت دو دوست، بینندگان را به گردابی از اتفاقات عجیب و غریب می‌برد. یکی از این دو دوست، چا مین، وارث یک شرکت لوازم آرایشی است اما ظاهری معمولی دارد. دیگری، لی می-دو، یک دادستان خوش‌چهره است. یک شب سرنوشت‌ساز، هر دوی آنها در شرایطی متفاوت می‌میرند و توسط موجودی ماوراءالطبیعه به نام «ورطه» دوباره متولد می‌شوند؛ اما نکته اینجاست که ظاهر جدیدشان بر اساس روح آن‌ها شکل گرفته است.

با وجود ظاهر جدیدشان، آن‌ها باید حقیقت پشت این ماجرا و دلیل تناسخ خود را کشف کنند. این K-Drama نگاهی منحصربه‌فرد به شخصیت‌های این دو دوست دارد، چرا که ظاهر جدید آنها بر اساس دنیای درون‌شان شکل گرفته است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904232

دیگر خبرها

  • برگزاری گرامیداشت هفته ایمنی حمل و نقل و تقدیر از برگزیدگان ریلی
  • مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی برگزار شد
  • برگزاری جشن بزرگ مروارید‌های ایران در اشکذر
  • بهترین سریال‌های کره‌ای در ژانر ماورائی؛ از «ورطه» تا «جهنم»
  • بهترین بازیکن دفاعی NBA معرفی شد
  • بهترین بازیکن دفاعی سال NBA معرفی شد
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • تدریس خصوصی فیزیک در نارمک
  • برگزیدگان رویداد دانشجویی و دانش‌آموزی «گیم‌تایم» معرفی شدند
  • عاشقانه «نیلگون» با مثلث فروتن، حجار و درخشانی می‌آید